Dostava u cijelu Hrvatsku!

POČETNA > AKCIJA > Dječja soba > Tješilice

AKCIJA - Dječja soba - CC tješilica Blue Stars-30%
AKCIJA - Dječja soba - CC tješilica Red Stars-30%
AKCIJA - Dječja soba - Rock Star Baby krpica za tješenje - Heart&Wings-40%

Pomoć djetetu na putu prema neovisnosti znatno doprinose mekane dekice ili tješilice.

Mnogi mališani odaberu igračku, dekicu ili predmet koji nose posvuda sa sobom. Dekica je obični pokrivač ili pamučna dekica, koja prati djetetov san i pruža udobnost tijekom dana.

Tješilice mogu biti različite, najčešće su to punjene igračke koje djeca trebaju u vrijeme promjena, stresa ili nove okoline.

Djeca u njima nalaze utjehu kada se ne osjećaju dobro ili su bolesna. Ako se vaše dijete odluči za mekanu dekicu ili tješilicu, tada je najbolje da negdje pripremite rezervu, jer se lako može dogoditi da se slučajno izgubi. Dekica i tješilica također su idealan poklon za rođenje djeteta, jer su praktički korisni od rođenja. Danas postoje različite dekice u obliku životinja, jedinstvene mekane dekice s imenima i još mnogo toga.

Ako birate dekicu ili tješilicu za poklon, obratite pozornost na materijal od kojih su izrađene, tako da budu sigurne i ugodne za djecu.

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 20kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.


SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa