Dostava u cijelu Hrvatsku!

POČETNA > Aden+Anais


NAŠA UVJERENJA
Vjerujemo u utješne moći muslina.
Muslin je prirodan materijal koji će vam pružiti prozračnost, mekoću i trajnost.
Sve te prednosti našeg visokokvalitetnog muslina daju vam potpunu garanciju da činite najbolju stvar za dobrobit svog djeteta.
Naš potpis širimo marketingom "Od usta do usta" koji ima veliki odjek među roditeljima, medicinskim sestrama, pedijatrima, industrijskim stručnjacima i estradnim osobama.
Tako naš potpis dobiva na svojoj snazi i dokaz je dobrobiti koje naši proizvodi pružaju kako djetetu tako i roditeljima.
 
VJERUJEMO U MOĆ JEDNOSTAVNOSTI
Roditeljstvo je blagoslov, ali isto tako može vas i potpuno obuzeti.
To je razlog zašto smo se mi odlučili stvarati proizvode koji nisu samo estetski privlačni, već korisni i svestrani.
Naše gaze za povijanje su multifunkcionalni proizvod koji se može koristiti i kao prekrivač za kolica, podmetač za dojenje, kao gaza za podrigivanje i sl.
Sve što možemo učiniti za vas kako bi na siguran način osigurali da se vaše dijete osjeća ugodno i istovremeno pojednostavili vaš posao izjednačavamo s dobro obavljenim poslom za nas.
 
VJERUJEMO U SIGURNOST
Sigurnost nam se nalazi na vrhu priroriteta kada je riječ o razvijanju i planiranju asortimana naših proizvoda.
Svaki proizvod prolazi kroz rigorozni tijek testiranja prije nego što izađe na tržište (uključujući testove koje je provela Reagan na svoje 4 kćeri).
Zamijenom laganih prekrivača u kolijevci vrećama za spavanje, informiranjem o ispravnom omotavanju djece te izbacivanjem štetnih sastojaka za zdravlje iz proizvoda za njegu, nastojimo utjecati da naš brand utječe na razmišljanja i stavove roditelja kako bi izgradili najsigurnije okruženje za svoju obitelj.
 
VJERUJEMO U IZRAŽAVANJE KROZ STIL
Naše moderne estetske i kultne grafike čine nas jedinstvenima.
Na odabir svakog pojedinog uzorka utjecale su priče koje čujemo, scene koje vidimo kao i mnoge inspirativne boje.
Priča koja se nalazi iza svakog od naših uzoraka, donosi mu dubinu putem koje nadopunje vaš stil dok istovremeno ugađa vašem djetetu.

_______________________________________________________________________
 
NAŠ OSNIVAČ
Naša osnivačica rođena je i odrasla u Australiji.
Reagan Moya-Jones odrastala je u duhu stoljetne domorodačke prakse svoje zemlje, koja prakticira zamatanje djece u meke, iznimno nježne i prostrane pamučne tkanine od samog rođenja, kako bi djecu utješili i utoplili.
1997. Reagan se preselila sa svojim budućim mužem u New York City, gdje je provela deset godina u prodaji na prestižnoj tjednoj tiskovnoj publikaciji "Economist".

Iako je bila daleko od kuće kada je zatrudnjela 2003. sa svojim prvim djetetom kojem je dala ime Anais koje se izgovara ( UH- nay).
Reagan je bila presretna što će napokon i ona moći njegovati stoljetnu tradiciju te primiti svoje prvo dijete u naručje, omotano u meku pamučnu dekicu.
No, nakon što je obišla sve dućane u SAD-u u potrazi za muslin dekicom koju koriste svi roditelji u Australiji, Reagan se vratila kući praznih ruku.
Na njezino veliko iznenađenje jedine dostupne opcije bile su izražene od flisa, flanela ili debelog pamuka,no niti jednog od njih nije smatrala pogodnim za umatanje djeteta.
Tada je rođena ideja za stvaranje Aden + Anais!
 
Izum nastao iz potrebe, Reagan je predstavila svoj projekt po prvi puta 2006. u SAD-u.
Sa svojom svestranošću, kvalitetom i modernom estetikom Aden + Anais muslin povijalice instantno su prepoznate od strane američkih roditelja.
Od tada, Aden + Anais je lansirao australsko nasljeđe pamučnog muslina na čelo životnog stila djece diljem svijeta, inicirajući proizvod koji kombinira udobnost i jamstvo sa stilom i jednostavnošću.
Dostupna u 65 zemalja, nagrađivana kolekcija uključuje cijeli niz višenamjenskih povijalica, podbradnjaka, posteljine iz snova, vreća za spavanje, muslin odjeće i još mnogo toga.
Ostajući vjerna svome australskom nasljeđu, njezina strastvena vjera u umirujuće jamstvo muslina i njezina osobna iskustva kao majka četiri kćeri, Reagan i dalje nastavlja kreirati svoj poslovni poduzetnički put kao i uspješnu priču unutar dječje industrije.

Time je popločila put kojim Aden + Anais ima premijernu priliku postati globalno najboljim brandom za životni stil.
 
 

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa